Zenei Videotanfolyam online

A zene képlete és játékszabályai

 

Minden zenekedvelőnek!

Fedezd fel a benned szunnyadó zenészt. Ismerd meg a zene játékszabályait, hogy szabadon, kreatívan zenélhess a kedvenc hangszereden, és jobban, alaposabban élvezhesd a zenét. Sőt, ha akarod, még saját zenéket is szerezhetsz.

 

Nem tudsz kiigazodni a zene szabályainak dzsungelében? Ha már régóta töröd a fejedet, hogyan írjál saját zenedarabot, de még nem mertél belefogni, vagy ha már elindultál, de nehezen találod meg a sikerhez vezető utat… ezt az online videotanfolyamot  Neked találták ki!

 

Zenei Hallásfejlesztés

Hallásfejlesztés egyszerűen, de alaposan

Képes leszel hallásból felismerni, eljátszani, elénekelni egy dallamot, harmóniát, zenedarabot.

Azok számára készítettem ezt a tanfolyamot, akik szeretik a zenét, és akik a hallásukkal meg akarják ragadni és le akarják írni a nekik tetsző szép dallamokat és dalokat. Nem kell tudni játszani hangszeren!  Mindenkinek garantáltan sikerélménye lesz, függetlenül attól, hogy milyen szintű vagy képességű a hallása. Még azok is sokat profitálhatnak a hallásfejlesztésből, akik már tudnak valamilyen hangszeren játszani, mert így hallás után is játszhatnak zenét, azaz dalokat.

 

Vágj bele most a zenei hallásod fejlesztésébe, tudj meg többet, és merülj el mélyebben a zene csodálatos világában. Jelentkezz a videotanfolyamra!

 


Zeneelmélet online videotanfolyam

Miért hasznos a zene alapvető szabályait ismerni?   

Tudnál sakkozni anélkül, hogy ismernéd a bábukat, a lépéseket vagy a megnyitásokat? Az alapvető szabályok ismerete nélkül lehetetlen a zenét alaposabban megérteni, zenélni és saját dalokat szerezni.  Kellő mennyiségű tudás megszerzéséhez sok időre és gyakorlatra van szükség.  Ezért készült ez a videotanfolyam.

A tanfolyammal rengeteg időt és energiát takaríthatsz meg. Ez nem egy unalmas, fárasztó és komoly szaktudást igénylő zeneelméleti tanfolyam, hanem egy mindenki számára érthető gyakorlati kurzus.  Intenzív, tömör és közérthető tananyag rengeteg egyedi és hasznos infografikával, valamint hangos példákkal.

 

Az alapvető szabályok ismerete nélkül lehetetlen a zenét alaposabban megérteni, zenélni és saját dalokat szerezni. Kellő mennyiségű tudás megszerzéséhez sok időre és gyakorlatra van szükség. Ezért készült ez a videotanfolyam.

Kezdőknek és haladóknak egyaránt hasznos!

 

Egy olyan tanfolyam, amely lépésről lépésre vezet végig a folyamaton, és elvezet a „bizonytalan kezdő” szintről a „magabiztos, haladó zenész” szintjéig.

A „Legyen a zene a Tiéd!“ tanfolyamon lépésről lépésre mutatom be, hogyan szerezhetsz saját zenedarabot egyszerű szabályokkal – még akkor is ha nem tudsz semmilyen hangszeren játszani. Egy ingyenes kottaprogram segítségével ez is lehetséges! Megszerezheted mindazt a technikai és elméleti ismeretet, amelyre kezdő zenészként szükséged lesz, és miközben tanulsz, dallamokat is szerkeszthetsz.

 

Ez az online tanfolyam oktatóvideókon, gyakorlati bemutatókon és írásos anyagokon (kottákon) keresztül mutatja be lépésről lépésre, hogyan kell megtervezni és felépíteni egy zenedarabot a saját ötleteid alapján.

Csak azt kell követned, amit a videókban mutatok. Ha lemaradtál valamiről, vagy egyszerűen nem értesz valamit, egyszerűen visszapörgetheted a videót, és újra megnézheted az adott részt.

 

A tanfolyamon valódi, gyakorlatias, kézzelfogható tudást adok át. Bemutatom, eléneklem és személyesen adom át a tudásomat.

 

Mit sajátíthatsz el a „Legyen a zene a Tiéd“ online tanfolyamon? Miről is lesz szó pontosan?

Megmutatom, milyen módon lehet alkalmazni az optimális hallásfejlesztést. Megtanulhatod azokat a módszereket, amelyekkel feltárhatod a piacodat, a célcsoportodat és a piaci lehetőségeket. Megtudhatod, milyen zenei formák és modellek vannak, hogyan épül fel egy dallam, és mi alapján válaszhatod ki a megfelelő hangfokokat. Megismerheted egy ingyenes kottaprogram lehetőségeit, amellyel hangszer nélkül hallgathatsz és szerezhetsz zenét.

 

Részletes útmutatót kapsz az alapfogalmakhoz eszközleírásokkal és bemutatókkal, hogy ezentúl értsd a zene nyelvét.  Egyszerű, de hatásos mintákat mutatok, amelyek alapján megértheted, hogyan is működik a hangok rendszere, az akkordok, és a megtanulhatsz több hangot, szólamot is vezetni egyszerre.

A tanfolyamon mindent részletesen megmutatok videókon keresztül is, így nem utólag kell kitalálnod, hogy amit tanultál, azt hogyan lehet a gyakorlatban kipróbálni.

 

Ha tudsz naponta félórát szakítani a tanulásra, gyakorlásra, akkor 3 hónap alatt megismerheted a zene szabályait úgy, hogy akár saját zenedarabokat is szerezhetsz.

 

Csodás érzés a kedvenc zenéidet élvezni és érteni, vagy akár saját zenedarabot szerezni. Büszke lehetsz szerzeményeidre, és másoknak is megmutathatod őket.

 

Mennyibe kerül mindez?

Először is ilyen mély, alapos és átfogó tanfolyam nem létezik magyar nyelven.

Az egész tudásanyag és módszer az osztrák zenetudós, Heinrich Schenker egyedülálló felismerésein alapul, amit csak kevesen ismernek, különösen Magyarországon. Ezt az exkluzív tudásanyagot csak itt, ezen a tanfolyamon szerezheted meg.

 

Hasonló tanfolyamok (zeneelmélet és szolfézs) találhatók az interneten, azok ára 3500 és 5000 Ft óránként. Jelen videotanfolyam kb. 14 óra anyagának felel meg. Ez tehát kb. 56 000 Ft lenne egy magántanárnál…

Nem húzom tovább az időt, az online tanfolyam ára csak 11990 Ft,  sőt még néha az Udemy akciótól függően még olcsóbb. 

Fél órás ingyenes Skype konzultáció is benne van az árban. 

 

Fedezd fel a zene titkát!

 

JELENTKEZZ MOST!